Regio, 26 september 2013. Axel Noort, de uitblinker van het ROC Horizon College, strijdt momenteel met 45 uitblinkers van andere mbo-instellingen om de landelijke titel Mbo-uitblinker 2013. Axel, woonachtig in Oudkarspel, volgt bij het Horizon College de opleiding Verkoopspecialist Detailhandel. Hij wordt geroemd om zijn vakmanschap en vakkennis en hij laat zien dat er binnen het mbo goede doorgroeimogelijkheden zijn. Hij begon bij het Horizon College met de opleiding Fietstechnicus, stroomde door naar de opleiding Verkoopspecialist Detailhandel en gaat binnenkort de cursus 'Bouwstenen voor Ondernemerschap' volgen. Om te winnen heeft Axel stemmen nodig. Via de website 'Dit is MBO' kan er tot 3 oktober op hem gestemd worden. Donderdag 10 oktober wordt tijdens het landelijke Uitblinkersgala, georganiseerd door de MBO Raad, de winnaar bekendgemaakt.

Van 24 tot en met 30 september organiseert de MBO Raad een landelijke campagne om de uitblinkers van de verschillende mbo-instellingen onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. In deze campagne komt tot uiting dat Nederland enorm veel talent heeft, de 46 uitblinkers zijn daarvan het levende bewijs. Het Horizon College organiseert elk jaar een verkiezing voor uitblinkers van de vier vestigingen: Alkmaar, Hoorn, Heerhugowaard en Purmerend. Dit jaar werden zes leerlingen genomineerd die uitzonderlijk goed presteren. Axel Noort kwam als winnaar uit de bus.

Pin It
Bekeken: 1113x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/