Alkmaar heeft sinds donderdagmiddag iets dat uniek is voor Nederland; een e-sports training facility. Wethouder Sport voor Alkmaar Pieter Dijkman mocht de ruimte in het nieuwste en modernste sportcomplex in de regio inwijden door tegen een zorgvuldig geselecteerde tegenstander de strijd aan te gaan op één van de vele virtuele strijdtonelen. In dit geval was dat met FIFA 17. Uiteraard gespeeld vanuit wat waarschijnlijk de meest populaire speelplek in de training facility zal worden: de Chesterfield.

Welke ontwikkelingen de e-sports facility in de Meent de komende tijd gaat doormaken ligt nog niet vast, wel dat het snel zal gaan. E-sports bekleedt een steeds belangrijkere positie binnen de 'realworld sports'. Ook voetbalclub AZ is inmiddels om en heeft via een speciaal ontwikkelde spel en Virtual Reality in drie maanden tijd een 10 % winst bij deelnemende spelers geboekt waar het gaat bijvoorbeeld spelinzicht. Logisch dus eigenlijk dat ook Alkmaar Sport in deze ontwikkeling meegaat en de opkomst van e-sports wil ondersteunen en faciliteren.

Pin It
Bekeken: 4409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/