Alkmaar, 27 september 2013. Alkmaar heeft zaterdag 28 september tijdens Shopping Night een primeur: voor het eerst worden in de stad online en 'gewoon' winkelen gecombineerd door inzet van twee heuse Shopping Walls. Wie tijdens het winkelevenement de stad ingaat doet er verstandig aan een eerste stop te maken bij deze twee reusachtige 'winkelmuren'. Een muur staat opgesteld bij de Grote Kerk, een andere op de Laat ter hoogte van winkelcentrum Domus. Scan je de op de muur geprinte codes met een mobiele telefoon, dan verschijnen er namelijk coupons in het scherm waarmee in de stad prachtige aanbiedingen te halen zijn. Het is heel eenvoudig, maar daar heb je wel eerst even de gratis Alkmaar App downloaden. Als je in het beginscherm van de Alkmaar App de knop 'Shopping Wall' aanklikt, is meteen duidelijk hoe het scannen in z'n werk gaat.

Op de muren staan codes van 33 verschillende Alkmaarse winkels, onder andere Rituals, Strak in Pakken, Saint Tropez, Hatshoe, Queens en Velvet Men, en horecabedrijven, waaronder Babylon, Roses, Gunnery's en de Vestibule. De Alkmaarse winkels zijn tijdens Shopping Night geopend tot 23.00 uur. Er is gratis parkeren in de nieuwe Schelphoekgarage aan de Vondelstraat. De Alkmaar App is gratis te downloaden via de app store of playstore.

 

Pin It
Bekeken: 1327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/