Alkmaar, 27 september 2013. Joop van den Ende Theaterproducties is voor de musical 'Love Story' op zoek naar het ultieme liefdesverhaal van Nederland. De 50 theaters waar de voorstelling speelt deden een oproep aan de bezoekers, met de vraag of zij hun ultieme Love Story wilden insturen. Het allerbeste verhaal levert twee premièrekaarten op en een romantische overnachting in Hotel Frans Hals the Haarlem. Theater De Vest selecteerde het verhaal van de Alkmaarse Mirella Dingjan. Donderdag hebben Freek Bartels en Celinde Schoenmaker, de hoofdrolspelers uit de musical, vijf ultieme Love Stories uit alle nominaties. Helaas is Mirella´s verhaal is niet in de prijzen gevallen, maar als 'troostprijs' beloonde het theater haar wèl met kaarten voor de musical 'Love Story' op woensdag 2 april 2014 in De Vest.

De overgebleven vijf ultieme Love Stories zijn te lezen op de website Musicals.nl  en op Facebook. Met een poll op de Facebookpagina kan iedereen stemmen. De winnaar wordt beloond met twee premièrekaarten voor de Love Story op 4 november, met een romantische overnachting. De nieuwe Van den Ende-musical 'Love Story' is gebaseerd op Erich Segals bestseller, over het rijkeluiszoontje Olivier en muziekstudente Jenny die verliefd op elkaar worden. De musical is te zien van 1 t/m 3 april 2014 in Theater De Vest.

Pin It
Bekeken: 1474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/