Alkmaar, 30 september 2013. In twee jaar Eredivisie was het FC Plubos nog niet gelukt punten te pakken tegen oud-kampioen FC Gelre uit Vianen. Maar vrijdagavond werd dit geheel goedgemaakt. Plubos maakte er een ware show van en won maar liefst met 7-2. FC Gelre kon onder andere door blessures niet beschikken over drie van hun beste speelsters. Ook Plubos was niet compleet, maar er stond toch een goede ploeg, die er zin in had. 

Plubos begon voortvarend en creëerde kans op kans, maar de keepster van FC Gelre stond zeer goed te keepen. In de 8e minuut kwam Plubos toch op voorsprong door een flitsende combinatie die eindigde bij Brigitte Pluijmers. Daarna was FC Gelre regelmatig ook gevaarlijk. In een counter van viel de bal plots voor de voeten van de Viaanse Wieke Wassink en die maakte hier goed gebruik van: 1-1. Tegen de verhoudingen in scoorde nog een keer. De ploeg van Ron Admiraal herpakte zich; Brigitte Pluijmers maakte een minuut later alweer 2-2 en vrijwel direct erna 3-2.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld: Plubos zet vroeg druk,verovert de bal vaak, maar de keepster van Gelre houdt het doel leeg. Ook Gelre creëert kansen, maar Bianca Webeling weet de 4-2 te scoren. FC Gelre blijft spelen, maar Jocelyn Louhatapessy kan toch haar eerste goal in de competitie maken. Dan is het verzet gebroken en Louhatapessy maakt direct haar 2e goal. Na de 6-2 maakt het jongste talent Maxime Braaksma (donderdag 15 jaar geworden) haar debuut en bekroont deze met een goal voor een eindstand van 7-2.

Pin It
Bekeken: 1126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/