Alkmaar, 30 september 2013. Evenals verleden week scoorden de waterpolodames van DAW zaterdagavond binnen een halve minuut. Deze keer was dat tegen UZSC3 uit Utrecht. Daarna hielden de teams elkaar in balans en werd er over en weer gescoord tot halverwege het 4e kwart. De ruststanden waren 2-2, 4-4 en 5-6.  Er werd van beide kanten goed gespeeld, wat voor het publiek een aantrekkelijk spelbeeld opleverde. De dames van UZSC zijn fysiek sterker en ook wat handiger, maar DAW ving dit goed op. Zo pakten ze hun puntjes ook mee via 'man-meer' situaties en konden en de score in balans houden. In het laatste kwart gaf de routine van een paar ex-hoofdklasse speelsters de doorslag. De DAW dames speelden voor wat ze waard waren en met een beetje geluk hadden ze nog kunnen winnen, maar het was UZSC die nog een keer scoorde, zodat de einduitslag 5-7 werd. De scores van Alkmaarse zijde waren van Tamika van 't Hoff (2x), Cynthia Kleppe, Linda Schenk en Saskia Kansen.

Bekeken: 1080x