Alkmaar, 1 oktober 2013. In de komende speelweek krijgt Provadja bezoek van Mondo Leone. Recentelijk schoof hij al twee keer aan in De Wereld Draait Door, om te vertellen over zijn zoektocht naar een nazischat. Leone laat met Gratis Rijkdom op het podium graag iets moois zien. Dat kan een foto of filmpje zijn, maar ook een idee of een liedje. Verder is er volop theater voor de jeugd. Zondag presenteert Frank Groothuis met Theater Koekla de voorstelling Vrouw Holle, naar een verhaal van Roald Dahl. Tijdens Alkmaar Ontzet draait 's middags doorlopend de gratis jeugdvoorstelling Assepoester van het De Theaterwerkplaats.

Nieuw in het filmprogramma is de Spaanse film Una Pistola en Cada Mano. In deze opmerkelijke komedie zijn het de gewone mannen in buitengewone situaties die de hoofdrol vervullen en zo een meedogenloos portret van de hedendaagse man afbeelden. De jeugdfilm van deze week is There's Only One Jimmy Grimble, over een timide Britse tiener die zijn leven ziet veranderen door een oud paar voetbalschoenen. De film Borgman draait nog een weekje en ook Mud draait nog. Mud speelt zich af rond de Missippi, waar twee tieners op een raadselachtig figuur met een al even raadselachtig verhaal stuiten.

In Provadja wordt ook alvast de aftrap gegeven voor een heuse Crisisweek. Zie het hieraan gewijde artikel in de AC-rubriek 'Uitgelicht'.



Pin It
Bekeken: 1139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/