Alkmaar, 2 oktober 2013. Zaterdag 9 november 20.15 uur en zondag 10 november om 14.30 uur staat operettegezelschap Odeon op de planken van Theater de Vest. In de geheel vernieuwde grote zaal brengen wij dan de operette "Boccaccio" van Franz von Suppé voor het voetlicht. Samen met koor, solisten, Het Promenade Orkest en Jeugdtheater Cupido zorgt het gezelschap er weer voor dat bezoekers een heerlijke middag hebben. Dirigent is Paul Waerts en de regie is in handen van Ben Eppinga. Meer informatie is te vinden op de website van Odeon.

De operette gaat over schrijver Boccaccio, die zijn hart verliest aan Fiametta, een jongedame van stand. Vermomd bezoekt hij haar. Ondertussen heeft hij zich de woede op de hals gehaald met zijn aanstootgevende verhalen die vrouwen het hoofd op hol brengen. De prins, geïnspireerd door Boccaccio, start zelf een avontuur en raakt betrokken bij alle commotie rond Boccaccio. Dan blijkt een nog grotere rol te spelen als boven water komt wie Fiametta nou werkelijk is.

 

 

Pin It
Bekeken: 1171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/