Alkmaar, 4 oktober 2013. Op 26 oktober speelt het Ro Theater de door pers en publiek bejubelde voorstelling 'Vreugdetranen drogen snel' in Theater de Vest in Alkmaar. Trouw gaf 5 sterren en de Volkskrant en Telegraaf 4. Deze voorstelling is net als Oedipus in het voorjaar een regie van Alize Zandwijk met ook nu weer onder andere Jack Wouterse, Fania Sorel, Herman Gilis en Yahya Gaier. Het is een kleurrijke voorstelling van regisseur Alize Zandwijk, geïnspireerd op de energieke, magische en muzikale films van de Servische filmmaker Emir Kusturica en de romans van Gabriel García Márquez.

Op het toneel staat een caravan op palen in een groot veld met maïs. Dit is het decor van een wereld waarin verschillende ontroerende, hilarische, bizarre en groteske verhalen door elkaar lopen, zoals over een oma die weet dat de geschiedenis zich steeds herhaalt, een doorgedraaide filosoof, een man die zich dood drinkt en een bruiloft die alle kanten op giert. Een theatervoorstelling vol dans, muziek van Beppe Costa, toneel, magie en spektakel die je even de ernst van het leven doet vergeten.

Pin It
Bekeken: 1573x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/