Alkmaar, 4 oktober 2013. Zondag 6 oktober viert kinderboerderij Jong Leven in Sint Pancras weer Werelddierendag. Omdat Jong Leven dit jaar 20 jaar als kinderboerderij bestaat en de nieuwe inloopweide al officieel in gebruik is genomen, doet de kinderboerderij deze keer iets extra's aan activiteiten voor de kinderen. Zo is er onder andere een clown met ballonnen, kan je met Arie de Ezel op de foto en kan je raden hoe veel de nieuwe mini-varkens, Toontje en Puck, samen wegen. Dit kan met een stempelkaart van 2 euro waar kinderen ook diverse traktaties kunnen krijgen. Verder kan je een koe melken, geschminkt worden, de knuffelhoek gebruiken, knutselen, hoefijzer gooien, pony rijden en een rondrit met paard en wagen.

De activiteiten duren van 14.00 tot 16.00 uur. Locatie: Janspad 2, Sint Pancras. De uitslag van het gewicht raden en de foto's zijn achteraf terug te vinden op de website van de kinderboerderij.

Pin It
Bekeken: 1684x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/