De allereerste interactieve film ter wereld, Late Shift, is op dinsdag 25 april exclusief te zien bij Vue. Late Shift laat de kijker met behulp van een app bepalen wat het lot van de hoofdpersoon op het scherm zal zijn. Het publiek heeft de macht over de talloze flexibele verhaallijnen en honderden te nemen beslissingen die leiden tot één van zeven eindes.

‘Late Shift’ is gebaseerd op een scenario van regisseur Tobias Weber en Michael R. Johnsen, auteur van de film Sherlock Holmes (2009). Het verhaal gaat over de slimme student Matt, die zijn onschuld probeert te bewijzen nadat hij gedwongen deelnam aan een gewaagde overval op een beroemd Londens veilinghuis. Hij probeert alles om de waarheid te achterhalen, maar wat doet het publiek als blijkt dat alles tegen Matt begint te werken?

De film begint om 20:00 uur. Late Shift is Engels gesproken en zonder Nederlandse ondertiteling. Bekijk de trailer van Late Shift op vuecinemas.nl.

Pin It
Bekeken: 3529x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/