Zwembaden De Bever in Sint Pancras en Het Baafje in Heiloo zullen maandag 24 april weer de deuren openen. Tot en met 10 september kan er, behalve op Koningsdag, elke dag gezwommen worden in de verwarmde buitenbaden. Ook zijn er allerlei activiteiten, zoals een theateruitvoering van Shakespeare’s 'Een Midzomernachtdroom', festivals, bakwedstrijden en meer.

Het eerste evenement in De Bever zijn de jaarlijkse schoolzwemkampioenschappen op woensdag 10 mei, die dienen als voorronde voor het Nederlands kampioenschap. Het seizoen wordt op 10 september afgesloten met een eindfeest, waarbij de West-Friese band Skotwal een openluchtconcert geeft. Natuurlijk verzorgt zwembad De Bever weer zwemlessen, ook voor extra diploma's. Het hele seizoen kun je genieten van ambachtelijk ijs van Ci Vediamo.

Het eerste evenement in Het Baafje is op zaterdag 6 mei. Stichting Dolfinn organiseert dan het 2e Natte Voetjes Festival met allerlei spelletjes en activiteiten voor iedereen vanaf 4 jaar. De opbrengsten worden gebruikt om kinderen met een beperking meer te laten leren en genieten samen met dolfijnen.

Iedereen die vóór 1 mei een gezinsabonnement bestelt, wordt automatisch supporter van Het Baafje of De Bever. Een vast deel van de inkomsten gaat naar aanschaf van speelmateriaal. Voor De Bever is een nieuwe Vuurtorenglijbaan aangeschaft, in Het Baafje is het peuterbad omgetoverd tot een nieuwe speelplek en er komen loungeplekken. Met een abonnement kun je ook terecht in Duikerdel te Noord-Scharwoude.

Actuele openingstijden en activiteiten zijn te vinden op zwembadhetbaafje.nl en zwembaddebever.nl.

Pin It
Bekeken: 4197x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/