Op zondag 23 april vindt van 14:00 tot 16:00 uur het eerste Open Podium van het jaar plaats in het Alkmaarse openluchttheater De Oude Kwekerij.

Op zullen treden Benthe & Jip met zang en gitaar, Elviera Beumkes met zang en gitaar, Mijke d’Hondt met zang en gitaar en Ramtin Baschardoust, ook met zang en gitaar. Zij behoren tot de Alkmaarse talenten die in 2014 en 2016 meededen met de wedstrijd Alkmaars Talent. Ramtin heeft ook met Idols meegedaan. De optredens worden afgewisseld door de Belgische dichteres Erica Destercke. Tot slot is er een spetterend optreden van het Alkmaarse Straatkoorkest. Petra van Rijn verzorgt de presentatie.

De toegang is gratis, wel wordt na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de kosten.  Bij slecht weer verhuist de voorstelling naar een tent bij het openluchttheater. De volgende Open Podia zijn op zondag 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus en 17 september. Meer info op parkdeoudekwekerij.nl.

Pin It
Bekeken: 3767x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/