Alkmaar, 11 oktober 2013. Woensdag 30 oktober om 14:30 uur speelt het nieuwe Rotterdamse gezelschap Maas Theater en Dans de dansvoorstelling Wild Thing voor iedereen vanaf 6 jaar in Theater De Vest. Choreograaf Arthur Rosenfeld maakte Wild Thing met vijf danseressen en één muzikant. Een loflied op alle Pippies, Ronja's, Lara's, Mega Mindy's en andere stevige types met live percussiemuziek. Na afloop van de voorstelling is er een dansworkshop. Het verhaal: zes meisjes moeten nablijven. Ze hebben straf omdat ze te wild zijn, te vrij. Ze vervelen zich maar al snel begint de energie te borrelen en zetten ze het klaslokaal op zijn kop.

In Wild Thing is de stoere kant van meisjes te zien, hun fysieke kracht en uithoudingsvermogen. In de dans zoeken ze hun grenzen, drijven elkaar op en maken baldadig plezier. Maar het blijven ook meisjes. Ze kibbelen, zijn jaloers en hebben een klein hartje. Wild Thing is dans met live percussiemuziek. De danseressen trommelen op hun lichaam, zingen, stampen en gebruiken het hele podium als muziekinstrument.

Choreograaf Arthur Rosenfeld: "Wild Thing gaat over avontuurlijke meisjes die niet proberen te voldoen aan een verwachting. Die niet op zoek zijn naar de goedkeuring van hun ouders, leraren, of zelfs van hun vriendinnen. Ik weet hoe het is om je 'anders' te voelen en hoe fijn het is daarin jezelf te kunnen zijn."

Pin It
Bekeken: 1348x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/