Alkmaar, 11 oktober 2013. Zondag 13 oktober wordt in sporthal de Hoornse Vaart de 25e editie van het Internationaal Open Alkmaars judotoernooi gehouden. Het judotoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een groot internationaal toernooi. Het Open Alkmaars judotoernooi is een zogenaamd 'Danpunten-toernooi'. Judoka's kunnen punten verzamelen om een volgende bandkleur te kunnen behalen. Veel jong talent gaat dan ook niet alleen de strijd aan voor de overwinning, maar zij strijden ook om hun individuele Danpunten. Daarnaast is de ontmoeting van andere judoka's uit Europa op de mat een unieke ervaring voor regionaal talent.

De voorbereiding, in samenwerking met sportschool Randers de Geus, is in volle gang en het belooft weer een spectaculair en sportief treffen te worden. Maar liefst 560 judoka's van ruim 60 deelnemende ploegen strijden er om de prijzen in de diverse categorieën en om de ' Eric Voogt Wisselbokaal'. Naast alle toonaangevende clubs uit de regio Noord-Holland, nemen er ook andere nationaliteiten deel. Judoka's uit Duitsland, Frankrijk, Noorwegen en Engeland gaan de sportieve strijd aan.

Het Open Alkmaarse judotoernooi start zondag om 9:00 uur met de jongste judoka's. Rond 18:00 uur sluiten de senioren het toernooi af. Meer informatie via de website van de Open Alkmaarse. De Hoornse Vaart is overigens de avond voorafgaand aan de Open Alkmaarse al in de ban van judo. Dan wordt namelijk de 40ste editie van de Westfriese Judo Competitie (WFJC) geopend.

Pin It
Bekeken: 1412x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/