Met man en macht probeerden de Dierenambulance en brandweer Alkmaar gisteravond een buizerd te redden. De buizerd hing ondersteboven in een boom en kon geen kant op omdat er visdraad om zijn poten gewikkeld zat. Het beestje hing er al uren.

De dierenambulance werd gewaarschuwd en zij moesten de brandweer inschakelen omdat hij wel meer dan vijftien meter hoog in de boom vast zat. De brandweer kon de ladderwagen niet kwijt op het Geestmerambacht dus vervolgens werd groenvoorziening Waarland ingeschakeld. Een heldhaftige medewerker van de groenvoorziening is uiteindelijk in de boom geklommen en heeft de buizerd uit zijn benarde positie gered.

Het prachtige beest had gelukkig geen verwondingen, nadat hij nagekeken was door de dierenarts kon hij snel weer zijn vrijheid tegemoet vliegen. (Foto: Dierenambulance)

Pin It
Bekeken: 4032x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/