Maandag 24 april start het buitenbad seizoen bij de Hoornse Vaart in Alkmaar. Dit jaar met een strand met ligstoelen en parasols, zelfs een stukje zand waar de allerkleinsten zandkastelen kunnen bouwen. Daarnaast staat er iedere woensdag en zaterdag een gevarieerd programma op de kalender. De feestelijke opening om 10.00 uur met het thema ‘Blij dat ik glij’ vormt de start van dit geheel vernieuwde aanbod.

Alkmaar Sport blijft vernieuwen. Naast het nieuwe strand met ligstoelen, parasols en een kinderhoek, is ook nieuw sport- en spelmaterialen aangeschaft. Het programma voor de woensdag en zaterdag is opgesteld in overleg met Facebook volgers en heeft onder andere een piratendag, een buikschuifbaan, levend bingo en een demonstratie FloatFit. Mocht het weer tegenvallen, wordt activiteiten naar binnen verplaatst.

Thema van de openingsdag is ‘Blij dat ik glij!’. Er zijn wedstrijden glijden op de glijbanen binnen en buiten, en op een buikschuifbaan buiten. Er zijn prijzen voor de snelste glijders per glijbaan, maar geheel in stijl met Ter land, Ter zee en In de lucht, is er ook een prijs voor de mooiste uitdossing. Deelname is gratis.

In de meivakantie is het buitenbad van 10.00 tot 16.00 uur, behalve op Koningsdag. Daarna is het buitenbad tot en met zondag 3 september op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Bij mooi is het bad vaker open, zie hiervoor de Facebookpagina van Hoornse Vaart.

In de vakantie is extra veel te beleven. Op 26 april is er een Tafeltennistoernooi van 13.30 tot 16.00 uur en 28 april een pannavoetbaltoernooi tussen 13.30 en 16.00 uur. Binnen ligt in het 50 meterbad de wipe-out baan Dubbele ZigZagZee en in het instructiebad is er voor kinderen zonder zwemdiploma het Experience Center.

Meer informatie op www.hoornsevaart.nl.

Pin It
Bekeken: 4022x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/