Op dinsdag 25 april organiseert Oberon Theaterproducties een hondenauditie voor de rol van Sandy in de jeugdmusical Annie. Groot, klein, wit, zwart het maakt niet uit. Wel is het van belang dat de hond niet eenkennig is en goed kan samenwerken met de hoofdrolspeler. Meer informatie hierover en meer via oberontheater.nl.

Het leven is zwaar in het weeshuis van Miss Hannigan. Iedereen kent het lied 'Tomorrow' wel. Annie ontsnapt aan dit leven wanneer rijke zakenman Warbucks haar voor de kerst in huis haalt. Ze krijgen een hechte band en hij besluit haar te helpen om haar echte ouders te vinden, middels een geldprijs voor de gouden tip. Miss Hannigan is op jacht naar geld en bedenkt een slinks plannetje. 

De klassieker Annie wordt 10 en 11 juni uitgevoerd in Theater de Vest door de musicalgroep 9-14 jaar van Oberon. Vooraf zijn er een repetitiedag op 7 mei zijn en een besloten voorstelling op 13 mei.

Pin It
Bekeken: 3616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/