Onder het motto 'Meer Muziek in de Wijk' organiseert Wijkcentrum De Oever in Oudorp elke laatste zondag van de maand matinee-concerten. Op 30 april zal hiervoor ‘The Modern Fish Quartet’ een optreden verzorgen waarin jazz de boventoon voert, met bijvoorbeeld muziek van Charlie Parker en Benny Goodman.

‘The Modern Fish Quartet’ is al jaren te zien en horen op de Nederlandse jazzpodia onder de voormalige naam ‘All that Jazz’. De groep bestaat uit Paulus Vis (fluiten en sopraansax), Dirk Scholten (bas), Ernst Rijkers (piano) en Ab Helsloot (drums).

Het matinee concert is een uitstekende gelegenheid om een glaasje te drinken met andere muziekliefhebbers uit de wijk en samen te genieten van het optreden. Het muziekcafé is geopend van 14:30 tot 18:00 uur en de entree is gratis. Meer informatie is te vinden op de-oever.nl.

Pin It
Bekeken: 3373x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/