Donderdag 27 april is het weer Koningsdag en ook in Oudorp zal er van alles te beleven zijn. Oranje Vrienden Oudorp heeft tussen 09:00 uur tot 19:00 uur allerlei activiteiten gepland voor jong en oud. De kramen worden in rap tempo verhuurd, de kinderspelletjes worden voorbereid, de band repeteert en de DJ verzamelt zijn muziek voor een heerlijke middag op het Nyenburghplein.

Van 09:00 tot 14:00 uur wordt de Koningsdagmarkt gehouden, waarbij tussen 10:00 en 13:00 uur de kinderen het Nyenburghplein zullen omtoveren in een grote speelplaats. Om 13:00 uur is de jaarlijkse Dance Clinic, met leuke prijzen. Ivana Berkhout maakt er weer een spectaculaire middag van. Wegens groot succes is de surfsimulator weer aanwezig. Deze is van 13:00 tot 17:00 uur geopend.

Om 14:00 uur opent de bar weer voor een wijntje of biertje tegen een mooi dorps prijsje. Vanaf 15:00 tot 18:30 uur zal de band CheaZHeadz het Nyenburghplein voorzien van lekkere muziek, en dan is de bar nog een half uurtje extra open.

Voor meer informatie, ga naar ovo-oudorp.nl.

Pin It
Bekeken: 3598x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/