Bij HAL 25 in Alkmaar zijn er sinds het begin fantastische Koningsdagen. Een goed alternatief aanbod voor de binnenstad van Alkmaar met onder andere soul, funk, latin, samba en lounge van live bands en dj's. Er zijn workshops, theater en je kunt er lekker eten en drinken.

De live muziek komt onder andere van Trio Son Cubano. Deze band speelt authentieke, weergaloos swingende Cubaanse Son in een jazzy jasje met veel close harmony zang. Dj Clay draait dansbare salsa en latin, en Lori Keet en Eindbaas zijn lekker funky. Afsluiter is dj ‘The JazzJuggler’ met zijn up-tempo mix van onverwachtse swingende grooves.

SKITTA & the Skittergirls mogen niet ontbreken om enthousiast bewegende menigte te creëren. De Mobiele Eenheid gaat samen met jong en oud muziek maken: let’s “Riddum en Biet”. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen, tegen een kleine vergoeding, knutselen met ‘Iets van Els’ of samen pizza’s bakken bij de PizzaRia’s en de Krokante Korstjes. En voor de inwendige mens zijn er heerlijke saté, eerlijke patat en empanada’s met guacamole en salsasaus.

De middag bij HAL 25 duurt van 14.00 tot 20.00 uur en entree is gratis. Let op, zijn geen pin- en sigarettenautomaat. Geen honden, geen eigen consumpties. Bij slecht weer wordt er lekker binnen gefeest. ( (foto: A. Klever)

Pin It
Bekeken: 3823x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/