Heerhugowaard, 17 oktober 2013. Cool Kunst en Cultuur is aan het bekomen van de hilarische Guide Weijers wordt er alweer gewerkt aan de voorstellingen van het weekend. Vrijdag 18 oktober staat er 'Ragús - The Show' op het programma. Ragús een wervelende show die luisteraars meeneemt naar het hart van Ierland en alles toont wat de Ierse cultuur zo bijzonder maakt: opzwepende jigs and reels, vrolijke liedjes, melancholieke ballads en natuurlijk de dansers die over het podium zweven. Een repertoire met een Ierse kern.

Zondag 20 oktober laat De Pieter Raat Stichting ouderen onder de vlag Gouden Dagen weer genieten van een prachtig concert uitgevoerd door het Noord Hollands Ouderen Orkest. Eugènie Herlaar praat op wervelde wijze de muziekstukken aan elkaar en elke keer opnieuw zorgt het orkest voor een bijzondere muzikale ervaring. Meer hierover op de website van de stichting. Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op de website van Cool.

Pin It
Bekeken: 1334x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/