Alkmaar, 17 december 2013. In de decembermaand gaat de PvdA de bewoners van Zorgcirkel Westerhout een fijne ochtend bezorgen. Naast het politieke raadswerk wil men de ouderen van Alkmaar in de koude wintermaand eens in het figuurlijke zonnetje te zetten. Deze keer viert de fractie haar lustrum, want inmiddels is het de 5e keer dat het met de ouderen van Westerhout gaat wandelen en bij Koekenbier afsluit.

Zaterdag 21 december om 10.30 uur halen deelnemers de ouderen op bij hun afdeling. Het is wel de laatste keer voor de ouderen van Westerhout, want volgend jaar gaat de PvdA naar een ander verzorgingshuis in Alkmaar. De fractie staat open voor suggesties. Er is weer een flinke groep vrijwilligers, en dit jaar kan er met meer ouderen gewandeld worden. Als het droog zal deze winterse kerstwandeling door binnenstad gaan en bij regen of sneeuw is er een kortere route door De Hout.  Daarna is er bij Koekenbier tijd voor drankje, oliebollen en muziek. 

Elk jaar is het weer een verrassing welke leden komen helpen met de muziek. Vorig jaar was er spontaan een muzikale intermezzo van een cello duo, het jaar daarvoor met accordeon en piano, waar iedereen zeer van genoot. Dit jaar zullen leden van PvdA Graft de Rijp oud Hollandse liederen en smartlappen zingen.

Pin It
Bekeken: 1118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/