Alkmaar, 19 december 2013. Hieronder is te zien hoe het vernieuwde sportcomplex De Meent er in 2015 uit zal zien. Sportcomplex De Meent is inmiddels 40 jaar oud en dringend toe aan modernisatie en uitbreiding om het tekort aan overdekte sportlocaties in Alkmaar te kunnen verkleinen. De gemeenteraad stemde eerder dit jaar unaniem in met de plannen voor De Meent. Alkmaar is straks dus een modern, innovatief en duurzaam sportcentrum rijker. Het oude sportcomplex krijgt nieuwe kleedkamers, een (top)sporthal, diverse sportzalen en een prominente centrale entree. Binnen de nieuwe Meent gaan topsport, breedtesport en recreatiesport straks hand in hand met duurzaamheid en kwaliteit. Er komen eigen ruimtes voor trampolinespringen, turnen, schermen en tafeltennis en schaatsen. Het (sport)onderwijs wordt in ruime mate bediend en er is commerciële ruimte beschikbaar voor commerciële huurders en partijen die beoefening van sport direct of indirect ondersteunen.

De sporthallen zijn bovendien geschikt voor grootschalige sportevenementen. Bouwbedrijf Vaessen BV uit Raamsdonkveer gaat het sportcomplex bouwen, het bedrijf kwam als winnaar uit de bus na het Europese aanbestedingstraject dat de afgelopen maanden is doorlopen. Leuk detail is dat Bouwbedrijf Vaessen 40 jaar geleden ook de huidige ijsbaan De Meent bouwde.

20131219 Meent 001

20131219 Meent 002

Pin It
Bekeken: 1867x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/