Alkmaar, 24 december 2013. Na de succesvolle eerste editie op 14 december, organiseert Univé zaterdag 28 december de tweede Zorg Adviesdag. Op deze dag kan iedereen zonder verdere verplichtingen binnenlopen bij één van de 150 Univé winkels om vragen te stellen over de zorgverzekering en aanverwante onderwerpen.

Meer dan andere jaren stromen bij Univé deze maand de vragen over de zorgverzekering binnen, zowel in de winkels, via de mail als ook telefonisch. De meest gestelde vragen die voorbij komen zijn: Welk aanvullend pakket moet ik nemen als ik fysiotherapie nodig heb? Bij welke zorgverleners kan ik terecht? Waar kan ik geld besparen? en wat zijn de voor- en nadelen van een verhoogd eigen risico? Naar aanleiding hiervan werd ook al het online zorgseminar geïntroduceerd.

Uit de online seminars bleek onder andere dat 92,9% van de mensen zelf een ziekenhuis wil kiezen bij niet spoedeisende hulp. Daarnaast gaf 42,9% van de mensen aan bereid te zijn om een hoger eigen risico te nemen in ruil voor een lagere premie. De gevolgen hiervan zijn echter per situatie anders. Dit is dan ook reden om dit jaar, naast de succesvolle online zorgseminars, mensen speciale dagen te bieden om een kosteloos persoonlijk zorgadvies te ontvangen.

Tijdens de Zorg Adviesdag van 28 december is de Univé winkel aan de R. van de Weijdestraat 1 geopend van 09:30 en 12:30. Meer informatie over de Zorg Adviesdag is te vinden op de website van Unive. De seminars kunnen ook worden teruggekeken.

Pin It
Bekeken: 1789x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/