Heiloo, 24 december 2013. Heiloo is bijna klaar voor de digitale toekomst. Zaterdag 28 december ligt er een gloednieuw glasvezelnetwerk in de grond. Een deel van de gemeente kan al genieten van de mogelijkheid tot snel internetten en digitaal televisie kijken via dit netwerk. De afronding is meteen het startsein voor het regionale project 'Thuis in de Toekomst'. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunnen inwoners terecht in een grote tent op het Loopplein om informatie in te winnen en demonstraties bij te wonen over het netwerk en wat er allemaal mogelijk is met de digitale diensten op het vlak van zorg op afstand. Wie dan niet kan, heeft altijd nog de mogelijkheid om langs te gaan bij de glasvezelwinkel, Heerenweg 42a. Ideeën zijn ook welkom. Er is ook een website in opgerichting.

Alle acht gemeenten in de regio Alkmaar werken mee aan 'Thuis in de Toekomst' en Heiloo bijt het spits af. Het doel is om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen door hen via internet in verbinding te brengen met zorgaanbieders. Prettiger voor de mensen, goedkoper ook nog eens. Zo kan men bijvoorbeeld een live consult met geluid en beeld doen. Ook is het mogelijk om webcams in te stellen die een alarmsignaal afgeven als er lange tijd geen beweging in huis is.

Pin It
Bekeken: 1205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/