Alkmaar, 24 december 2013. Organisatiebureau Njoy & Party van Thessa Latupeirissa organiseert op zondag 26 januari van 11.00 tot 17.00 uur in samenwerking met UITBIJAZ 'Trouwbeurs Alkmaar'. Dit unieke event wordt gehouden in de Georg Kesslerlounge van het AFAS Stadion. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar laten trouwexperts en professionals op een eigentijdse manier de laatste trends zien. Janine Noijen, eigenaresse van StijlFactor, organiseert samen met de bruidshuizen en modehuizen een spectaculaire modeshow. Van beursplein tot live entertainment, van kinderanimatie tot rondleidingen in het AZ Stadion; er is genoeg te beleven. Het moet een laagdrempelige trouwbeurs worden voor aanstaande bruidsparen, (schoon)ouders, familie, getuigen, vrienden en kinderen.

De beursdeelnemers zijn door de organisatie van Trouwbeurs Alkmaar zorgvuldig geselecteerd. Bij de selectie is gekeken naar professionaliteit, originaliteit, referenties en diversiteit, zodat kwaliteit kan worden gewaarborgd. Team Trouwbeurs Alkmaar denkt out of the box en will de bezoekers inspireren tijdens de voorbereidingen voor hun huwelijksdag. "Veel bruidsparen weten niet dat het AFAS Stadion een officiële trouwlocatie in de gemeente Alkmaar is. De horecatak UITBIJ AZ heeft alle faciliteiten om in een gezellige ambiance een diner of een feest te organiseren. Zien, horen, proeven, voelen en ruiken. Trouwbeurs Alkmaar moet een belevenis worden," aldus Thessa Latupeirissa.

Meer informatie over Trouwbeurs Alkmaar vinden of online tickets met korting bestellen kan -hier-. Op de site is ook een promotioneel Youtube-filmpje te zien.

Pin It
Bekeken: 1768x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/