Alkmaar, 24 december 2013. Het college van Alkmaar heeft antwoord gegeven op vragen van Bruisend Alkmaar, aangaande de afgelasting van het Kerstspektakel in het AFAS Stadion. De fractie vroeg zich af waarom het zo lang duurde dat de vergunningen afgegeven werden, dat de organisatie zich al genoodzaakt voelde het evenement uit te stellen naar 2014. Het college laat weten dat het de keuze van de Forza Experience zelf was om het evenement niet door te laten gaan en verwijst naar het 'Feitenrelaas vergunningsregeling Kerstspektakel 2013 bij AZ'.

In het Feitenrelaas valt te lezen dat een obstakel was dat meerdere standhouders op de Winterfair te commercieel gericht waren, in plaats van duidelijk geloofsgerichte artikelen aan te bieden. De onderhandelingen hierover namen ongeveer drie weken in beslag. Toen was er ook nog even het misverstand dat de gemeente de Winterfair helemaal niet door wilde laten gaan, waarop de gemeente snel reageerde. Op 3 december kwam Forza Experience met de laatste gegevens, over de constructie van het podium, ingediend. De gemeente gaf 6 december groen licht, maar op 4 december had de organisatie, zonder contact met de gemeente, het evenement al afgeblazen. Op 9 december heeft had de gemeente nog altijd geen bericht ontvangen.

Pin It
Bekeken: 1103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/