Noordbeemster, 31 december 2013. Aan de Mijzerweg in de Noord-Beemster brak dinsdagavond rond 8 uur brand uit in een boerderij. De Brandweer schaalde tijdens het aanrijden al op naar middelbrand, en bij het ter plaatse komen stond de boerderij al volledig in lichterlaaie. Daarop werd direct opgeschaald naar grote brand. Meerdere brandweervoertuigen kwamen daarna naar de plek des onheils, net als een ambulance, gebruikelijk is bij een grote brand. Het massale aanrijden van de hulpdiensten gaf wel wat problemen op de smalle Mijzerweg omdat voertuigen elkaar daar niet konden passeren. Een aantal voertuigen moest daardoor omrijden.

De boerderij was op het moment dat de brand uitbrak niet bewoond, en staat volgens omwonenden al een tijd leeg. De brandweer besloot het vuur gecontroleerd uit laten branden. De naastgelegen woning werd nat gehouden om te voorkomen dat het vuur kon overslaan. Er vielen geen gewonden.

 

Pin It
Bekeken: 1506x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/