Alkmaar, 7 januari 2014. Op 14 januari vindt de feestelijke heropening plaats van Jongeneel Alkmaar. Deze vestiging is grondig verbouwd tot Jongeneel+ vestiging, de eerste waar alle vernieuwingen van Jongeneel gestalte krijgen. Dit betekent concreet dat klanten, naast het uitgebreide assortiment hout en plaatmateriaal, de voordelen kunnen ervaren van een breder, dieper en meer uitgekiend assortiment met bevestigingsmaterialen, ijzerwaren, lijmen, kitten, verf en gereedschap. In het Kenniscentrum geven zeer ervaren productspecialisten advies op het gebied van hout en plaatmateriaal, deuren, daken, gevels, isolatie en afbouw. Ook geeft het Kenniscentrum antwoord op alle vragen over producten, materialen en hun toepassingen, regelgeving en innovaties.

Koninklijke Jongeneel B.V. heeft ervoor gekozen te investeren en organisatorische aanpassingen door te voeren om haar diverse klantgroepen zo optimaal mogelijk te bedienen. Het bedrijf heeft hiermee de weg van fundamentele vernieuwing en heroriëntatie ingeslagen. Jongeneel is ervan overtuigd dat deze vernieuwde aanpak zal leiden tot een grotere klanttevredenheid. Via een landelijk netwerk van 44 vestigingen bedient Jongeneel zowel de lokale als de landelijk opererende klant. Alle vestigingen voeren een compleet assortiment hout, plaatmaterialen en bouwstoffen en zijn ingericht voor zowel het halen als bezorgen van bestellingen. 

Jongeneel is een zelfstandige dochteronderneming van N.V. Deli Maatschappij. Samen met zusterbedrijven Bruynzeel Deuren, Heuvelman Hout , Actrice (plafond? en wandmateriaal) en RET Bouwproducten (plaatmaterialen) is Jongeneel actief in de markt van professionele gebruikers van hout? en bouwproducten. De Alkmaarse vestiging staat aan de Laanenderweg 29.



Pin It
Bekeken: 1511x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/