Alkmaar, 9 januari 2013. Alkmaar Sport is de naam van het nieuwe bedrijf dat per 1 januari 2014 is ontstaan uit het voormalige Sportbedrijf en Sportbureau Alkmaar. Op 3 januari onthulde Majo Hendriks, interim directeur van Alkmaar Sport, samen met Peter de Baat, wethouder sport in Alkmaar, de nieuwe naam en huisstijl tijdens een feestelijke nieuwjaarsreceptie. Vanaf nu is één organisatie het aanspreekpunt op het gebied van sport in Alkmaar. Gebundelde kennis van zaken zorgt voor een zelfstandige, slagvaardige organisatie die de lokale markt optimaal kan bedienen. Alkmaar Sport is overigens nog op zoek naar een directeur.

"Al langere tijd bestond er de wens om samen te werken. Veel van onze taken op het gebied van communicatie, verenigings- en beleidsadvies overlapten elkaar en daardoor was het opzetten van één gezamenlijk plan zeker een wens van ons. Dat hadden we ook al opgepakt door een gezamenlijke website en telefonische doorverbindmogelijkheden te implementeren," aldus Marcel Bouw, (voormalig) manager van het Sportbureau. 

De komende periode staan er in Alkmaar veel grote sportprojecten op de agenda. Zo worden in 2015 de International Children's Games in Alkmaar georganiseerd, ook wel de Jeugd Olympische Spelen genoemd. Daarnaast wordt sportcomplex de Meent compleet vernieuwd, waardoor een modern sporthallencomplex ontstaat waarin onder andere de turn-, trampoline-, tafeltennis- en schermvereniging een eigen plek krijgen. Naast de sportverenigingen en talenten die bij de regionale trainingscentra bediend worden, richt Alkmaar Sport zich ook op de breedtesporter en ongeorganiseerde sporter in Alkmaar. Met moderne applicaties worden zij straks voorzien van de meest actuele informatie over sportactiviteiten en –routes in Alkmaar.

20140109 start alkmaar sport nv

 

Pin It
Bekeken: 1446x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/