Alkmaar, 14 januari 2014. Het Ritsevoort is dinsdagmiddag tijdelijk afgesloten geweest, ter hoogte van Abby's en Koster Mode, omdat er het vermoeden bestond dat er een gaslek ontstaan was tijdens werkzaamheden in de straat. Onderzoek wees uit dat het echter om gewone lucht ging, die uit een buis kwam onder de weg. 

Een bedrijf is bezig om leidingen, met behulp van 15 bar hoge luchtdruk, van de Grote Kerk naar de Kennemmerstraat te leiden, door een grotere pvc-buis heen die al onder het wegdek zit. Ergens is er bij een koppelstuk iets niet goed gegaan, waardoor de buis niet meer goed tegen elkaar aan lag en de lucht dus via de grond een weg omhoog kon vinden. Volgens een brandweerman was het wegdek even een paar centimeter hoger en kwamen er allemaal belletjes tussen de straatstenen vandaan. De weg moet opengemaakt worden om, behalve de buis weer te koppelen, ook de schade onder het wegdek te bekijken.

20140114 ritsevoort lek

Pin It
Bekeken: 828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/