Alkmaar, 14 januari 2014. Bij de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is Sportinstituut Tom van der Kolk opnieuw verkozen tot winnaar in de gemeente Alkmaar. In iedere gemeente konden er, bij voldoende stemmen, twee fitnessclubs als winnaar uit de bus komen. Een fitnessclub met de meeste stemmen en een fitnessclub met het hoogste gemiddelde waarderingscijfer. Vanaf 6 januari 2014 start de Finaleronde waarin de gemeentewinnaars zullen strijden om de overwinning in de provincie. In deze periode wordt tevens de landelijke winnaar bepaald. Alle provinciewinnaars worden op 10 februari 2014 gehuldigd in Kasteel De Hooge Vuursche te Baarn. Hier ontvangen de provinciewinnaars hun Award en wordt bekend gemaakt welke fitnessclub naar huis gaat met de landelijke titel 'Fitnessclub van het Jaar'.

De verkiezing is een initiatief van Body Life, Wij Willen Sport en OndernemersUnited. De organisatie is in handen van Vote Company. De maatschappelijke partner is Spieren voor Spieren en dit goede doel ontvangt, net als bij de vorige twee edities van de verkiezing, een mooie cheque omdat er via de verkiezing geld wordt ingezameld voor Spieren voor Spieren. De cheque wordt overhandigd tijdens de Award Uitreiking in Kasteel De Hooge Vuursche.

Pin It
Bekeken: 857x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/