Heerhugowaard, 16 januari 2014. In de nacht van woensdag op donderdag is brand uitgebroken in een kapperszaak  aan het raadhuisplein in Heerhugowaard. De eerste, automatische, melding vond rond kwart over één plaats en was afkomstig van één van de melders in de zaak, maar werd snel omgezet in een 'echte' melding. De vlammen veroorzaakten vanaf het begin veel rook en daarin school een geluk, want door de hevige rookontwikkeling doofde het vuur uiteindelijk zichzelf. En daarmee mogen ook de buren zich gelukkig prijzen, het betreffende rijtje winkels op het Raadhuisplein is een voornamelijk houten constructie gescheiden door dunne muurtjes. De naast de kapperszaak gelegen stomerij heeft ook rookschade opgelopen.

De brandweer kwam er achter dat het dakluik open lag op het dak. Reden voor  de recherche om een sporen onderzoek te doen en te bekijken of de brand wellicht een inbraak is geweest die de dader op deze manier heeft geprobeerd te verdoezelen. De eigenaar van het bedrijf , moest door brandweer en politie met dwang op afstand worden gehouden en raakte daarbij gewond aan zijn been. (FOTO's: DNP.NU)

 

Pin It
Bekeken: 1571x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/