Alkmaar, 16 januari 2014.  Scoutinggroep De Geuzen viert dit jaar zijn 80-jarig jubileum. Op 7 oktober is de exacte datum van de verjaardag van scouting De Geuzen, maar het feestjaar wordt op zaterdag 25 januari om 19.00u geopend met een nieuwjaarsreceptie voor leden, ouders, leiding, bestuur, ereleden en genodigden. Wie interesse heeft in scouting zou dus eigenlijk snel lid moeten worden, om zo meteen allemaal andere leden te ontmoeten, en ook  vanuit de regio zullen scouts komen. Tijdens het officiële gedeelte zal er een woordje worden gehouden door de groepsvoorzitter en de stichtingsvoorzitter.

Scouting De Geuzen biedt voor jongens en meisjes in de leeftijdsklassen van 5 tot en met 18 jaar een afwisselende vrijetijdsbesteding. De wekelijkse opkomsten zijn op vrijdagavond en op zaterdag in clubgebouw de Geuzenkorf aan het Honkpad. Meer informatie op de website van De Geuzen

Met een stormram zal op traditionele wijze het feestjaar worden geopend door de wethouder van cultuur Anjo van de Ven. Er volgt een presentatie van de jubileumactiviteiten. Ook worden de Geuzenpenningen uitgereikt aan de vrijwilligers die zich jarenlang hebben ingezet voor de vereniging. Als klap op de vuurpijl wordt het nieuwe jubileumlogo onthuld. Voor de jeugdleden is er vervolgens een kinderdisco.

Vanaf 21.00u begint de feestavond voor de volwassenen en zijn tevens andere Scoutinggroepen uit de regio uitgenodigd om het jubileumjaar mee te vieren. Het grote eindfeest met voor de leden een groepsdiner en daarachteraan een reünie wordt gehouden op zaterdag 2 november.

 

Pin It
Bekeken: 1347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/