Alkmaar, 16 januari 2014. Podium Victorie heeft een voor Nederland exclusieve show van High Tone te pakken. Zaterdag 5 april komen de heren voor een eenmalige show naar Nederland. Door dicht bij hun roots en bij hun eigen publiek te blijven hebben de leden van High Tone een belangrijke bijdrage geleverd aan de Europese underground scene. Deze Fransen hebben een unieke eigen stijl ontwikkeld door invloeden van clubmuziek te verwerken in hun live optredens.

De muziek die het label van etno-dub gekregen heeft is het best te omschrijven als dub muziek met glitch hop en drum & bass invloeden. Door middel van vele samenwerkingen heeft High Tone haar eigen universum opgebouwd rondom het concept van dub in zijn enorme complexiteit. De band heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van deze muziekstijl door te blijven experimenteren en ontleden.

Als grondlegger van de dub muziek op een live podium tourt High Tone de hele wereld over. Door innovatief te blijven in hun werk, is elke show weer legendarisch. De laatste keer dat deze helden in Nederland waren is alweer zes jaar geleden. In april geven ze een exclusieve show weg in Podium Victorie!.

High Tone staat 5 april om 21:45 uur op het podium. Meer informatie op de website van Victorie.

Pin It
Bekeken: 1088x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/