Alkmaar, 16 januari 2014. Het degradatiespook dreigt. Aan het begin van de competitie werden er nog klinkende resultaten behaald in de Promotieklasse, momenteel zitten de volleybalheren van Alvoco in de hoek waar de klappen vallen. Met drie punten voorsprong op de nummer laatst, stond woensdagavond de confrontatie met de Amsterdamse koploper US 4 op het programma. De Alkmaarders hadden woensdagavond maar vijf basisspelers tot hun beschikking door blessures en ziekte. Bosch en Wouda van het tweede waren bereid gevonden het vlaggenschip van Alvoco aan te vullen.

Bij aanvang van de wedstrijd kon de Alkmaarse formatie goed tegenpartij bieden aan de koploper. Er werd aanvallend flink gevarieerd en de tegenstander had het even zwaar. De twee hoofdaanvallers lieten soms fraaie aanvallen zien maar Alvoco kwam, ondanks een spannend spel toch tekort: 18 - 25. Het tweede bedrijf werd nog spannender. US 4 moest alle zeilen bijzetten en een uitgekiende middenaanval bracht de thuisploeg zelfs even op voorsprong (8-7). Dat US 4 bovenaan staat bewezen daarna (11-14). Alvoco beet zich vast en kwam weer voor met 19-18, maar uiteindelijk waren het toch weer de snoeiharde aanvallen van US 4 die het spannende slot wisten af te maken net 22 - 25.

In de derde set zakte Alvoco teveel weg om de bezoekers verder nog partij te bieden. US 4 bleef geconcentreerd aanvallen en bij Alvoco liep het net even wat stroever met als gevolg 16 - 25. Ook in het laatste bedrijf toen Bleeker inviel voor de moe gestreden Wouda kon Alvoco de bezoekers niet bijbenen. De Alkmaarders bleven hard werken, vooral het middenspel liep goed, maar ze kwamen telkens net tekort, waardoor US 4 ook de vierde set naar zich toe trok met 17 - 25. Met deze nederlaag komt Alvoco in de gevarenzone. De volgende wedstrijd staat gepland op 22 januari tegen VCC '92 in Wormer.

Pin It
Bekeken: 947x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/