Alkmaar, 18 januari 2014. Het Alkmaarse reisbureau Rebel Travel heeft op de Vakantiebeurs in Utrecht voor het tweede jaar de Reisgraag-award gewonnen in de categorie 'Autovakantie'. Oprichtster Els van Dijk nam de prijs in ontvangst. Op Reisgraag.nl is haar reactie te lezen: "Rebel Travel is heel trots om voor het tweede jaar deze award in ontvangst te mogen nemen. Zeker omdat de award gebaseerd is op de ervaringen van de reiziger zelf. Wij zijn blij met het platform dat Reisgraag.nl hiervoor gecreëerd heeft."

Het personeel van Rebel Travel beschouwt het winnen van een publieksaward een grote eer, omdat het gaat om de mening van de klant en niet is om het bereik van een reisbureau. "Dit zegt pas echt iets over hoe goed een organisatie haar werk doet en hoe de klant dit ervaart. Bij Rebel Travel worden vooral de goed gekozen hotels en de snelle boekingsafhandeling gewaardeerd," aldus Els van Dijk.

Rebel Travel organiseert sinds 1996 autorondreizen door een deel van Europa. Het heeft veel keuze uit vaststaande rondreizen maar helpt ook met het zelf samenstellen van een reis. Rebel Travel biedt rondreizen aan in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Slovenië en Kroatië. Een reis boeken door meerdere van deze landen is ook mogelijk.

Pin It
Bekeken: 1346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/