Heilloo, 22 januari 2014. Na een lange periode van intensieve voorbereiding is dinsdag de bouw van zorgvilla Craenenbroeck officieel van start gegaan. De particuliere zorginstelling Van Hollant bouwt de komende maanden een luxe complex met 29 zorgappartementen in Heiloo. Zorgondernemers Tom en Judith Veldt zullen in december 2014 de deuren openen, waarna de eerste bewoners de zorgvilla kunnen betrekken. "Dinsdagochtend om 9.00 uur is onder toeziend oog van de gemeenteambtenaar de eerste heipaal gedraaid," aldus Tom Veldt. Dat ging minder feestelijk en formeel dan gehoopt, want er werden archeologische voorwerpen gevonden en dan claimt de gemeente de grond voor structureel archeologisch onderzoek. Dat maakte alles onzeker tot op het laatste moment.

Vanaf eind 2014 biedt Van Hollant persoonlijke 24-uurs zorg in de luxe zorgvilla Craenenbroeck. De ruime appartementen, voorzien van alle faciliteiten, blijken zeer in trek. Een groot aantal appartementen staat reeds in optie en zal, nu de bouwplanning concreet is, in een definitief contract worden omgezet. De werving van medewerkers zal medio april starten.

Het officiële moment om even stil te staan bij de start wordt het leggen van de eerste steen. Over een aantal weken liggen de fundering en vloeren er en kan die steen gelegd worden. Voordeeltje is wel weer dat alle genodigden niet in de prut moeten staan, die is ontstaan door al het graafwerk dat de archeologen gedaan hebben. 

Op de website van Van Hollant en de Van Hollant-Facebookpagina is meer informatie te vinden. Hier staan ook foto's van de officieuze start eb zullen regelmatig updates gegeven worden.

 

Pin It
Bekeken: 1997x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/