Alkmaar, 24 januari 2014. In de nacht van donderdag op vrijdag is 'De Commissiewinkel' in de Pettemerstraat in vlammen opgegaan. Ook de naastgelegen Sanitairwinkel liep (indirecte) schade op. Rond kwart voor één kwam de eerste melding binnen, en al snel werd opgeschaald naar middel- en grote brand en rond tien over één naar GRIP1. Dat betekent dat er ter plaatse een commandocentrum wordt ingericht waarvandaan de coördinatie tussen de hulpdiensten geregeld wordt. Ook de burgemeester werd ingelicht over de brand.

Na een asbestmelding werd iedereen op afstand gezet en werd de Pettemerstraat tussen HAL25 en de rotonde bij het tankstation afgesloten. De woning boven het tankstation is uit voorzorg ontruimd. De hoeveelheid asbest leek volgens de Officier van Dienst beperkt. De Alkmaarse brandweer kreeg assistentie van de korpsen uit Heiloo, Limmen, Bergen en langedijk. Ook treinverkeer ondervond hinder van de brand, alle treinen moesten ter hoogte van spoorwegovergang Noorderkade zeer langzaam rijden in verband met de werkzaamheden van de brandweer.

 

Pin It
Bekeken: 2547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/