Heiloo, 27 januari 2014. Het gaat voorspoedig met de nieuwbouw van PCC Heiloo. De weergoden zijn ons nog steeds gunstig gestemd en mede daardoor verloopt alles volgens planning. Vrijdag 24 januari vierde de school dat het nieuwe schoolgebouw zijn hoogste punt  bereikt had. Omdat PCC Heiloo onlangs van de gemeente het predikaat 'Gezond voorbeeld Heiloo' ontving, stonde de festiviteiten die middag in het teken staan van een gezonde start.

Het bekende schoolgebouw van PCC Heiloo aan De Dors, daterend uit de jaren zestig, is in 2013 voor de helft gesloopt. Op die plek verrijst nu een nieuw, transparant schoolgebouw waarin veel glas wordt toegepast en dat bovendien volledig "gasloos" zal zijn. Het schoolgebouw zal worden verwarmd met aardwarmte en door middel van 250 zonnepanelen op het dak. Er worden duurzame materialen toegepast.

M Ontwikkeling BV treedt op als gedelegeerd ontwikkelaar namens Stichting PCC en de architectuur ligt in handen van Lody Trap van Noordwestzes Architecten en Ontwerpers BV.

Pin It
Bekeken: 1148x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/