Alkmaar, 27 januari 2014. Ondanks de crisis is het Stichting Michael-Wings in 2013 toch gelukt vrijwel hetzelfde budget te genereren voor het beschikbaar stellen van hygiënische laptops met internetverbinding. Ten opzichte van 2012 daalden in 2013 de inkomsten van de sponsoring en donaties met 50 procent, maar de eigen acties georganiseerd door Michael-Wings Events in samenwerking met bedrijven en scholen stegen met ruim 40 procent. De verwachting is dat deze trend zich in 2014 zal voortzetten. Vooral de eigen acties die op de planning heeft staan, waaronder de Michael-Wings Veiling in mei 2014, de KEIK Kunstweek in Harlingen en de voortzetting van de samenwerking met een aantal trouwe sponsoren vormen de lichtpuntjes voor komend jaar. Tijdens de nieuwjaarsreceptie en werden medewerkers nog eens verrast door een mooie donatie van Lionsclub Akersloot-Uitgeest.

De doelstelling voor 2014 is om minimaal vijf zorginstellingen in Nederland te voorzien van het Michael-Wing-System. Het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen is woensdag 5 februari het eerste ziekenhuis wat zal worden voorzien van 14 laptops en medisch hygiënische toetsenborden. Later dit jaar zijn het VieCuri ziekenhuis in Venlo en revalidatiecentrum Friesland in Beetsterzwaag aan de beurt. Naast deze drie zorginstellingen zijn er gesprekken gaande met zorginstellingen in Den Haag en Amsterdam.

Pin It
Bekeken: 985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/