Alkmaar, 27 januari 2014. Vanaf 10 februari is 'Putting It Together' in Nederland te zien en op donderdag 15 mei komt de voorstelling naar TAQA Theater De Vest. Het is een volledig gezongen komedie met 34 hilarische én hartverscheurende songs, vertolkt door een topcast, met Paul Groot, Porgy Franssen, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker in een regie van Peter de Baan. Zij worden begeleid door een achtkoppig orkest onder leiding van Jeroen Sleyfer. De gloedvolle en eigentijdse vertaling is in handen van Jeremy Baker. Op 15 februari beleeft Putting It Together van vermaard Broadway-legende Stephen Sondheim zijn officiële Nederlandse première in de Gouda. 

Het verhaal: het oudere koppel Charles & Amy ontvangt het ambitieus jong stel John & Lynette en de happy single Buddy voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve borrelavond.

Meer informatie over de voorstelling -hier-.

Pin It
Bekeken: 1244x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/