Alkmaar, 28 januari 2014. Elke dinsdagavond en donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar bij Dan Dale dansen en springen op 2 locaties in de gymzalen aan de Pater Schiphorststraat en Gabriel Metsulaan. De eerste les is gratis. Kinderen houden van bewegen, dansen en meezingen met leuke liedjes. Bij zumbakids maken de kinderen kennis met muziek en ritmes uit verschillende delen van de wereld terwijl ze ondertussen werken aan een goede conditie. 

Dale Dale houdt zich bezig met dans-en sportlessen voor volwassenen en kinderen. Zij gaan vanaf maandag 3 februari ook beginnen met zumba toning/shape en body & mind lessen (yoga /pilates) op de Stempelmakerstraat in Alkmaar, naast de Sterrenwachter. De sport/dansschool werkt met rittenkaarten en hanteert geen inschrijfgeld. Voor de maand februari geldt de aanbieding: onbeperkt 25 euro of een rittenkaart van 20 euro.

Kijk voor meer informatie of lesrooster en aanmelden voor een gratis proefles op de website van Dale Dale.

Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/