Alkmaar, 28 januari 2014. De komende maand biedt TAQA Theater De Vest veel moois voor jongeren. Woensdag 29 januari komt cross-over dance company ISH met de dansshow 'DJ Mozart'( i.s.m. Vocaallab) naar Alkmaar, 20 februari zijn de beste dansers van Nederland te zien in de groots opgezette show Loud! en op 26 maart heeft De Vest publiekslieveling Ali B in huis met zijn cabaretprogramma 'Ali B beken(d)t.

Na de succesvolle productie 'MonteverdISH' zet cross-over dance company ISH de samenwerking met VOCAALLAB voort in DJ Moz'ART'. Het wordt een fabuleus feest met DJ in de Grote Zaal. Magische melodieën vormen het decor voor een collectief van excentrieke geesten die muziek- en dansstijlen op onconventionele manier mixen.

In de dansshow Loud! laten acht Nederlandse topdansers het allerbeste zien op het gebied van hiphop, house, moderne dans, poppin', locking en jazz dance. Loud! is een fenomenale mix van verschillende dansstijlen, een spectaculair decor met onder andere projecties die reageren op de dansers én speciaal gecomponeerde muziek. Iedere voorstelling danste er een 'dance kid' mee. In Alkmaar is dat Luciano Hiwat, winnaar van 'Move Like Michael Jackson' en 'Jetix Mega Talent'.

Met zijn vorige programma 'Ali B geeft antwoord won Ali de cabaretprijs Neerlands Hoop. Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond. Hij vertelt luchtige verhalen en diep ontroerende ontboezemingen. Het verhaal van de kansarme Amsterdamse Marokkaan die het schopt tot publiekslieveling is natuurlijk te mooi om waar te zijn.

Iedereen die in het bezit is van een CJP, Cultuur- of studentenkaart kan voor op de dag zelf niet uitverkochte voorstellingen aan de kassa een kaartje kopen voor de helft van de prijs. In overleg met de gezelschappen gelden beperkte blokkades.  Kijk voor meer informatie op de website van TAQA Theater De Vest

Pin It
Bekeken: 1382x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/