Heiloo/Heerhugowaard, 28 januari 2014. Zondag 9 februari organiseert Brasserie De Mediaan een High Tea in Cultureel Centrum de Strandwal te Heiloo (voormalig Willibrord). Tijdens de High Tea worden huisgemaakte zoete en hartige lekkernijen geserveerd op tafels gedekt met oud-Engels servies. Vita Accordeonistica 83 zorgt voor de muzikale omlijsting. Het is een orkest met zeer gevarieerd repertiore dat iedereen het gevoel geeft in een Engels Theahouse te zijn. Gespeeld worden bijvoorbeeld tango's van Malando en Astor Piazolla, de prachtige melodieën uit opera of operette, ?lm- en musicalmuziek. 

Als onderdeel van de GGZ-NHN is de Heerhugowaardse brasserie een restaurant waar mensen met een psychiatrisch heden of verleden uit hun isolement komen door mee te doen. Door verantwoordelijkheid voor product, service en de organisatie participeren de medewerkers in de maatschappij. Het team bestaat inmiddels uit ruim 30 medewerkers. Met ieder hun eigen talenten draaien zij volledig mee in het restaurant. Zij koken, bedienen, doen de afwas en brengen ideeën en recepten in voor tussendoortjes maar ook volledige diners. Er wordt veel gewerkt met lokale toeleveranciers en zo wordt in de keuken gewerkt met seizoensgebonden producten van zorgboerderij Astresia. Kortom, liefde voor ons vak, voor onze producten en voor onze mensen. Dat proef je en dat merk je!

Iedereen is welkom tijdens de High Tea, met twee personen of met een hele groep. Reserveren wordt aangeraden  De kosten zijn € 19,50 p.p. Meer informatie op de website van Brasserie De Mediaan.

Pin It
Bekeken: 1497x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/