Zondag 11 juni wordt van 11.00 uur tot 17.00 uur alweer de derde Noordeinder Fair gehouden in buurtschap Noordeinde. Voorgaande keren waren, afgaande op het grote aantal bezoekers, een doorslaand succes, voldoende reden om ook dit keer een gevarieerd programma aan te bieden.

Het pittoreske Noordeinde dient op zondag de 11de als decor van een gezellige markt met oude ambachten en kramen met brocante, curiosa, tweedehands goederen, sieraden, keramiek, serviesgoed en zelfgemaakte artikelen.

Dit alles wordt omlijst met muzikale optredens en andere bezienswaardigheden, uiteraard te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Naast de lokaal en landelijk bekende Hans Dulfer & Friends treden een aantal lokale artiesten op. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin.

Een deel van de opbrengst komt ten goede aan het kerkje in Noordeinde, de Noordeinder Vermaning.
Pin It
Bekeken: 3812x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/