Afgelopen zondag werd voor het eerst een halve marathon gelopen tijdens de Langedijker Run. In voorgaande jaren was de keuze voor de deelnemers voorgaande beperkt tot 5, 10 of 16 km, maar dit jaar kon ook gekozen worden voor de 21 km bij.

Ook nieuw dit jaar was de G-Run voor mensen met een beperking waarbij gebruik wordt gemaakt van officiële tijdsregistratie. Naast het werken met met tijdregistratie waardoor de lopers goed gevolgd konden worden was ook de opzet van het parcours dit jaar anders. De route voerde de lopers door zowel door Noord- als Zuid Scharwoude, met voor de lange afstandslopers een uitstapja naar het Geestmerambacht.

Het is alweer voor het vierde jaar op rij dat Stichting Team Langedijk de Langedijker Run organiseerde om geld in te zamelen voor goede doelendie zich inzetten voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Dit jaar werd gelopen voor het Hospice in Alkmaar, De Kanjerketting en Stichting Roparun.
Pin It
Bekeken: 3671x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/