Zondag vond de vierde editie plaats van hardloopevenement Rondje Oudorp. Rondje Oudorp is gericht op zowel de beginnende als de meer volwassen hardlopers, gericht op de individuele deelnemer en een professionele uitvoering.

De afgelopen drie edities van Rondje Oudorp waren een uitverkocht succes en deze editie was daarop geen uitzondering. Het parcours is uitgezet aan de hand van de wensen van de deelnemers van vorig jaar, zij hebben inspraak gehad op het tot stand komen van de routes.

Wethouder Sport Pieter Dijkman van Alkmaar schoot de deelnemers uit de blokken bij de start op het terrein van voetbalvereniging Kolping Boys en sloot zich daarna meteen aan bij de deelnemers van de 10 Kilometer.

Bij de Kidsrun bleek de uit Warmenhuizen afkomstige Jill Bruin het snelste meisje, ze deed 4m41s over de 1,5 kilometer. De snelste jongen deed er 3m59s over en die prestatie staat op naam van de uit Alkmaar afkomstige Cas Pruiksma.

Snelste vrouw op de 5 kilometer was Linda Schra-Metselaar met 21m21s, snelste vrouw op de 10 kilometer bleek Maaike Bakker met 42m42. Bij de mannen was Alexander Beemsterboer de snelste op de 5 kilometer met 18m11s en Kristof van Malderen de snelste bij de 10 kilometer met 34.01.
Pin It
Bekeken: 3987x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/