Het weer was woensdag het grootste vraagteken in de aanloop naar de achtste editie van de Stad van de Zon triatlon. Maar nog voor de start bleek de storm te gaan liggen en waren de omstandigheden om te lopen, zwemmen en fietsen, ondanks de toch nog stevige wind, prettig. Mede dankzij het langere parcours verscheen een recordaantal deelnemers aan de start.

Bij de mannen bleek na het zwemmen een vijftal triatleten zich te hebben losgemaakt van de rest van het veld. Daarvan vochten vier om de uiteindelijke overwinning met een vertrouwde winnaar als resultaat want het was Emiel van Tongerlo die voor de derde achtereenvolgende keer als eerste over de finish kwam.

Ook bij de vrouwen bleek de winnaar een vertrouwd gezicht te zijn en ook hier werd een voorsprong opgebouwd tijdens het zwemmen, maar die bleek niet voldoende om Talisa van der Fluit van de winst af te houden. Ook zij schreef de triathlon voor de derde keer op haar naam.

De uitslag bij de mannen
1. Emiel van Tongerlo 1.07,07
2. Peter Johan Dillo 1.07,45
3. Tristan Olij 1.08,19

De uitslag bij de vrouwen:
1.Talisa van der Fluit 1.13,55,
2. Jessica Glasbergen 1.19,10.
3. Brenda Zwarthoed 1.19,29
Pin It
Bekeken: 4050x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/